Interactieve raamtekeningen op het Buurtpunt

Voorjaar 2021 gaat het Buurtpunt in Nijlen open. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de inrichting en de identiteit, maar om de boodschap al kenbaar te maken aan het publiek tekende ik op de ramen wat er in het buurtpunt zal komen. Ik stemde de illustraties af op interactie met de kijker/bezoeker, doordat die zichzelf kan zien in de weerspiegeling van het glas. Zo kan je jezelf spiegelen met een kroontje op, een boodschappentas vast of een fiets in je hand.

De raamtekeningen werden geplaatst in het kader van een vrijwilligersactie en het proces werd ook gefilmd door BurgersAanZet in opdracht van gemeente Nijlen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven