Vraagje aan de mede-introverten

Vraagje aan de mede-introverten: hebben jullie ook het gevoel dat de lockdown je introversie naar the next level getild heeft? Nu er volop versoepeld wordt heb ik het gevoel dat er een steeds grotere afstand tussen mij en ‘andere mensen’ komt. Alsof ik op een andere frequentie zit.

Tijdens de quarantaine was het leven precies zoveel simpeler. De regels waren voor weinig interpretatie vatbaar en iedereen trok aan hetzelfde zeel. Maar deze nieuwe situatie betekent voor 10 mensen, 10 verschillende dingen. En dat voelt verwarrend en onveilig.

Eigenlijk leef ik nog steeds een beetje in een vrijwillige quarantaine. Ik lijk wel een egeltje dat teveel op de Snoozeknop heeft gedrukt na zijn winterslaap. Ik blijf dan maar gezellig wat luieren in mijn nestje.

Eén gedachte over “Vraagje aan de mede-introverten

  1. Herkenbaar 🙂
    Hier hebben we wel voorzichtig enkele vrienden terug gezien, dat deed deugd maar geen overrompeling, dat deed ook deugd.
    Inderdaad verwarrend en onveilig, zo voelde ik me ook.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven