Ode fanzine

Ik vraag me vaak af of ik wel genoeg doe. Sommigen zullen zeggen van wel, anderen nog lang niet. In ieder geval wil ik altijd weer een stapje verder, dus daar beantwoord ik eigenlijk al mijn eigen vraag ?

Ik had me voor 2020 voorgenomen om wat activistischer te zijn. Niet dat ik bij extinction rebellion ging, want laten we eerlijk zijn – da’s niks voor een socially awkward upholder als ik. Maar je kan ook op andere manieren actie voeren, vind ik. Ik heb lang mijn hoofd gebroken over hoe ik iets kon betekenen. Hoe ik mijn grafisch en verteltalent kon inzetten om een verschil te maken.

Een paar weken geleden kwam eindelijk hét idee; ik hoorde langs alle kanten hoeveel deugd het deed om te vertragen. Hoe opnieuw ontdekt werd wat vergeten was en we de kleine dingen weer leerden appreciëren. Dat besef wilde ik vastleggen. Zodat, wanneer de wereld weer op snelheid komt, we kunnen blijven stilstaan bij wat veel voor ons betekent.

Ik hoorde langs alle kanten hoeveel deugd het deed om te vertragen. Dat besef wilde ik vastleggen. Zodat, wanneer de wereld weer op snelheid komt, we kunnen blijven stilstaan bij wat veel voor ons betekent.

Ik heb geprobeerd de essentie van die boodschap te vangen in een fanzine. Een ode aan wat we hebben, en wat dichtbij is. Ik heb de liefste en meest inspirerende mensen mogen interviewen. Hopelijk halen we zo ook wat positiefs uit deze coronatijden. Want zoals Winston Churchill zei; never waste a good crisis ?

Ode fanzine lezen

Lezen kan via deze pagina.
Wil je Ode delen? Kopieer de link of gebruik de hashtag #odefanzine.

Wat is ode, vraag je?
Het is een fanzine dat je inspiratie biedt hoe je bewuster kan leven (tijdens en) na deze crisis. Hoe je blijft stilstaan bij wat je écht belangrijk vindt, wanneer het leven weer op snelheid komt.

Het is een ode aan het leven, aan de natuur, aan wat je hebt en wat dichtbij is.

Zoveel dank aan iedereen die meewerkte. Jullie enthousiasme en oprechte interesse waren de vleugels die ik nodig had. ?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven