Onze vakantie liep op wieltjes

Het plan: een fietsvakantie in eigen land, in het prachtige Limburg. Onze verblijfplaats: de Hemelbrug in Beringen (aanrader!!). De duur: een week. Of dat dachten we toch. Drie dagen lang ging het goed. We fietsten rond op de bijzonder fietsvriendelijke paden in het Limburgse, brachten een dag door op Blueberry Fields om er ons ziek te eten aan zelfgeplukte besjes en het sùperlekkere eten van Anna’s foodtruck. We bestegen de Avonturenberg en fietsten door het water naar Bokrijk voor een dagje nostalgie. Op de planning stonden nog de Wijers en de Paalse Plas. Tot het lief een grellig accident had op een mountainbikeparcours en onze vakantie abrupt eindigde zoals ze begonnen was: op wieltjes …
Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven